top of page
  • Writer's pictureКултура β

ẞ-Уметник на неделата: Димитар Дечев

Нашиот нов ẞ-уметник на неделата (2.-8.11.2020) е Димитар Дечев од Велес кој вели дека креира цртежи од сопствената имагинација поткрепена со случки од секојдневниот живот.22 views

Comments


bottom of page