top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Анастасија Ризоска

Оваа недела (30.8. - 5.9.) наш ẞ-уметник на неделата е уметницата Анастасија Ризоска која ни се претставува со 8 нејзини дела, а повеќе од нејзината уметност може да најдете на нејзиниот инстаграм профил @anastasija_rizz
7 views

Comments


bottom of page