top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Ана Станковиќ

Наш уметник на неделата (28.2.-6.3.) е уметницата Ана Станковиќ. Таа има 16 години и доаѓа од Скопје. Накратко само ни кажа: „Уметноста е моја пасија во која ја пронаоѓам слободата на изразување на чувствата.“


Повеќе од нејзината уметност може да најдете на нејзиниот инстаграм профил @_drawingday_33 views

Comments


bottom of page