top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Виктор Велковски

Овонеделниот (5-11.10.2020) уметник од рубриката ẞ-уметник на неделата е Виктор Велковски! ,,Јас фотографирам веќе неколку години, правам разни фотографии на најразлични теми и уживам во секој момент со фотоапаратот. Додека се шетам по скопските улици и булевари или пак додека го пијам кафето, фотоапаратот ми  е секогаш  во ранец за ако некој момент или композиција ми се допадне да можам засекогаш да ја зачувам. "- ни раскажа Виктор.22 views

Comments


bottom of page