top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Даниела Јанева

Оваа недела (22. 11. - 28. 11. 2021) наш уметник е уметницата Даниела Јанева. Таа има 17 години и е трета година во ПСУ „Алгоритам“. Се занимава со дигитална уметност веќе 5 години, изработува илустрации, а својата уметност ја споделува на инстаграм профилот @tsukkicharms.28 views

Kommentarer


bottom of page