top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Драгана Спасева

Нашиот овонеделен (8-14.6.2020) ẞ-уметник е Драгана Спасева. Вели дека почнала да црта од пред 1 година, најчесто слика на платно, но највеќе ужива во цртање на архитектура.
7 views

Comments


bottom of page