top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Елена Ивчева

Нашиот нов ẞ-уметник на недела (16-22.3.2020) е Елена Ивчева. Веќе две години се занимава со цртање, сликање и негување на уметноста. Вели дека сака да експериментира и да создава дела во кои метафорично ќе се преслика себеси со своите мисли и чувства. За нејзините дела кои ги објавуваме кажува дека им има вдахнато најмногу душа.15 views

Comments


bottom of page