top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Елена Ивчева

Оваа недела (8-14.2.2021.) наш β-Уметник на неделата е Елена Ивчева, позитивен лик кој по вторпат зема учество во уметничката рубрика. За своето творење вели дека сака да експериментира со различни материјали и техники при создавање на делата, а најголемата инспирација ја црпи од својата внука Калина. Нека неделата започне убаво и исполнето,а повеќе од делата на Елена погледнете на нејзиниот инстаграм профил @green.deer_!


Дел од нејзиното творештво погледнете во продолжение:40 views

Comments


bottom of page