top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Елена Темелкова

Нашиот нов ß-уметник на неделата (20-26.7.2020) е Елена Темелкова. Има 16 години и отсекогаш имала љубов кон сликањето, но во последните неколку години решила да се посвети на цртањето. Омилен елемент и се боите и вели дека благодарение на моменталната состојба има повеќе време за експериментирање.

Погледнете ги нејзините уметнички дела.17 views

Comments


bottom of page