top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Зафир Јованов

Оваа недела (12.7. - 18.7.2021) како наш β-уметник е Зафир Јованов кој е студент по дизајн и мултимедија на American University of Europe - FON SKOPJE.


88 views

Comments


bottom of page