top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Марио Дејанов

Оваа недела (28.6. - 4.7.2021) како наш β-уметник е уметникот Марио Дејанов кој има 20 години, доаѓа од Штип и е студент на ликовната академија во Штип на отсекот за класично сликарство.111 views

Comments


bottom of page