top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Марија Николовска

Нашиот најнов ẞ-уметник на неделата (30.3.-5.4.2020) е Марија Николовска. Фотографира со филм веќе пола година и вели дека ја прави среќна фактот што може целосно да се препушти и да биде своја низ објективот.7 views

Comentários


bottom of page