top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Марија Тасева

Нашата нова ẞ-уметница на неделата (7-13.9.2020) е Марија Тасева која доаѓа од Штип. Фотографирањето отсекогаш и претставувало пасија бидејќи преку него може да се искажат безброј животни приказни и секојдневни вистини.



20 views

Comentarios


bottom of page