top of page
  • Култура β

β-Уметник на неделата: Мелани Цветковска

Наш уметник на неделата (24.1.-30.1.) е уметницата Мелани Цветковска. Таа учи во ДСУЛУД „Лазар Личеноски“, а доаѓа од Куманово.14 views
bottom of page