top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Методи Ризов

Наш уметник на неделата (9-15.3.2020) е Методи Ризов. Се занимава со фотографија, цртеж, сликарство, поезија и проза. Соработува со уметници од разлилни страни од светот преку неговиот инстаграм @artandbearted, а ни се пофали и и го поминал првиот круг на конкурсот на Delphian Gallery од London за некои негови слики и една фотографија.5 views

Comentarios


bottom of page