top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Мила Старделова

Оваа недела (19.7. - 25.7.2021) како наш β-уметник е уметницата Мила Старделова која се бави со фотографија како хоби.


„Омилена тема за фотографирање ми се животни зашто покрај мојата љубов кон нив, претставуваат голем предизвик за секој фотограф. Сметам дека со добро познавање на нивниот телесен говор, може да се уловат прекрасни фотографии и тоа целам да го усовршам кај себе. Сепак, и најмалото пајаче умее да ни говори. “ вели таа.


48 views

Kommentarer


bottom of page