top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Никола Јовановиќ

Новиот ẞ-уметник на неделата (23-29.3.2020) е Никола Јовановиќ, фотограф кој ја засакал фотографијата поради неговиот професор по фотографија за кој вели дека максимално го инспирирал. "Во секојдневниот живот на улиците постојат моменти кои имате прилика само еднаш да ги видите.Тоа е една од причините зошто обожавам streetphoto." ни раскажа Никола21 views

Comments


bottom of page