top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Сара Андоновска

Оваа недела (20.12.-26.12.2021) наш β-уметник на неделата е уметницата Сара Андоновска. Таа има 16 години и е втора година во СУГС Гимназија „Раде Јовчевски - Корчагин“.


Накратко за себе вели: „Цртањето е дел од мојот живот, цртам подолго време, а најмногу сакам да пробувам и комбинирам различни техники.“27 views

Komentarze


bottom of page