top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Сара Пановска

Нашиот ß уметник за оваа недела (29.6.-5.7.2020) е Сара Пановска. Таа вели дека од ликовната уметност се занимава со реалистични портрети и карикатури со молив техника и реши нејзините уметнички дела да ги сподели со нас.10 views

Comments


bottom of page