top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Тамара Ангелова

Оваа недела (5.7. - 11.7.2021) како наш β-уметник е уметницата Тамара Ангелова која студира на факултетот за дизајн и мултимедија на ФОН. Вели дека ја обожува уметноста и дека изработува слики и цртежи на различни теми користејќи различни техники.


Повеќе од нејзините дела може да најдете на нејзиниот инстаграм профил: @atart101725 views

Kommentare


bottom of page