top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Теодора Георгиевска

Овонеделниот (25-31.5.2020) ẞ-уметник е Теодора Георгиевска, средношколка која во слободно време се занимава со уметност, црта уште од мала возраст и преку оваа дејност, како што ни кажува, ги искажува своите емоции и може на кратко да избега од реалност.19 views

Comments


bottom of page