top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Христијан Димитровски

Оваа недела (26.4 - 2.5.2021) како наш β-уметник е фотографот Христијан Димитровски, има 18 години, а учи во четврта година во скопската гимназија „Раде Јовчевски - Корчагин“


Во продолжение погледнете дел од неговите фотографии:


18 views

コメント


bottom of page