top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Јована Иванова

Оваа недела (24.5. - 30.5.2021) како наш β-уметник е уметницата Јована Иванова.

Таа своите уметнички дела ги објавува на својот инстаграм профил @jov_sketchbook


25 views

Comments


bottom of page