top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Јулија Трајановска

Оваа недела (29.3.-4.4.2021) како наш β-уметник е Јулија Трајановска. Таа доаѓа од Куманово, а нејзините дела може да ги видите на нејзиниот инстаграм @portraits.lia.


13 views

Comments


bottom of page