top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: @thrashh.mk

Oвонеделниот β-уметник на неделата (21-27.12.2020) е анонимниот уметник кој ни се претстави со неговиот username на инстаграм @trashh.mk

Toj ни раскажа дека подолго време, во слободно време, ги прави сликите за да ја открие својата креативност и да се чувствува како да е на некое место далеку од нашите можности.

„Ми беше доволно интересно за да си направам своја инстаграм страница за да ги споделам моите дела“ додава @trashh.mk39 views

Comments


bottom of page