top of page
  • Writer's pictureМарија Велинова

Што има низ град? (17.6.2024 – 23.6.2024)

Што има низ град? Сите културни активности низ град (низ Скопје и низ Македонија) на едно место! Кликни на насловот на настанот за повеќе информации!
Понеделник (17.6.2024)


Визуелна уметност:

Watercolor Painting Workshop | Волонтерски центар - Скопје | 18:00


Филм:

Да живее Запата!  | Кинотека | 20:00

Луси Гангстерката  | Кино Милениум | 18:00 

Љубов и крвопролевање | Кино Милениум | 20:00


Младински ангажман:

Engage YOUTH #2 | Младински образовен форум - МОФ| 17:00


Вторник (18.6.2024)


Филм:

Луси Гангстерката  | Кино Милениум | 18:00 

Љубов и крвопролевање | Кино Милениум | 20:00


Работилница:


Визуелна уметност

Сосема обично | Метаноја | 19:30

 

Среда (19.6.2024)

Книжевност:


Музика:

Одисеја 2024 - Филхармонија  | Градски парк | 21:00


Филм:

Време на бетон  | Кинотека | 20:15

Луси Гангстерката  | Кино Милениум | 18:00 

Љубов и крвопролевање | Кино Милениум | 20:00


Театар:

Тоби | Театар за деца и младинци | 19:00Четврток (20.6.2024)


Книжевност:


Филм:

Присила  | Кинотека | 18:00


Театар:

Гига мега бајка | Театар за деца и младинци | 19:00


Петок (21.6.2024)


Музика:


Сабота (22.6.2024)


Театар:

Црвенкапа | Театар за деца и младинци | 19:00


Филм:


 

Недела (23.6.2024)


Нема ништо, одморајте :)
 

Ако сакате секој понеделник да ви стигнува потсетник за настаните низ град – пишете ни го вашиот мејл во порака или на меjл!


Дополнително ќе добиете избор од настани кои тимот на Култура Бета ги препорачува!


Доколку организираш или знаeш за настан што сакаш да го вклучиме во следната неделна програма, пиши ни во инбокс на инстаграм: @kultura_beta или прати ни мејл на: kulturabeta@yahoo.com25 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page