top of page

Контакт: 

За секакви прашања и за какви било предлози може да ни пишеш на нашиот instagram @kultura_beta, на нашиот мејл kulturabeta@yahoo.com или да ги пополниш полињата подолу:

Фала ти!

bottom of page