top of page
  • Writer's pictureКултура β

β-Уметник на неделата: Иван Арсов

Оваа недела (15-21.02.2021) како наш β-уметник е младиот Иван Арсов кој го знаеме како дел од рубриката β-пеозија и β-кратки раскази. Овој пат ги гледаме неговите ликовни дела и за него додава „Уметноста ја гледам во сé“.


Уживајте!23 views

Comments


bottom of page