top of page
  • Writer's pictureМарија Велинова

Што има низ град? (29.4.2024 – 5.5.2024)

Што има низ град? Сите културни активности низ град (низ Скопје и низ Македонија) на едно место! Кликни на насловот на настанот за повеќе информации!Понеделник (29.4.2024)


Teатар:

Не се клади на Енглези | Македонски народен театар | 20:00


Филм: 

Кучиња во операта  | Кино Милениум | 18:30 

 

Вторник (30.4.2024)


Музика:

Today It's All About Jazz Vol.8 | Парк „Ибни Пајко“ | 13:00


Визуелна уметност:

Утринско сликање | Ателје за цртање и сликање | 12:00


Teатар:

Кафез кај кокони | Театар Комедија | 20:00

Јубилеј 20 години танц фест | Македонски народен театар | 20:00


Филм:

Кучиња во операта  | Кино Милениум | 18:30 

 

Среда (1.5.2024)


Музика:

Музика и дружба за работничката класа | Социјален центар „Дуња“  | 14:00

 

Четврток (2.5.2024)

Нема ништо, одморајте :)

 

Петок (3.5.2024)


Музика:

Џезболах + WoO | Кафе-книжарница „Буква“ | 21:00


 

Сабота (4.5.2024)


Музика:

Junaït live at Bukva | Кафе-книжарница „Буква“ | 21:00

Union zero | Котур | 21:30


 

Недела (5.5.2024)

Нема ништо, одморајте :)

 

Ако сакате секој понеделник да ви стигнува потсетник за настаните низ град – пишете ни го вашиот мејл во порака или на меjл!


Дополнително ќе добиете избор од настани кои тимот на Култура Бета ги препорачува!


Доколку организираш или знаeш за настан што сакаш да го вклучиме во следната неделна програма, пиши ни во инбокс на инстаграм: @kultura_beta или прати ни мејл на: kulturabeta@yahoo.com88 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page