top of page
  • Writer's pictureКултура β

Конкурс за филмска рецензија

Култура Бета, по повод априлската тема што ја работиме, а посветена на филм, отвора конкурс за филмска рецензија. На конкурсот може да учествува секој ентузијаст што сака да гледа филмови и да пишува за нив.


Рецензијата не треба да биде да биде подолга од страна и половина, треба да ги содржи основите информации за филмот и film still од филмот што ќе биде обработуван. Жанровски ограничувања нема.


Рокот за испраќање на рецензиите е 15 април, а текстовите треба да се испратат на нашата мејл адреса kulturabeta@yahoo.com. Избраните текстови потоа ќе бидат објавени на платформите на Култура Бета.


Среќно!

197 views

Comments


bottom of page