top of page
  • Writer's pictureМарија Велинова

Што има низ град? (15.1.2024 – 21.1.2024)

Што има низ град? Сите културни активности низ град (низ Скопје и низ Македонија) на едно место! Кликни на насловот на настанот за повеќе информации!


Понеделник (15.1.2024)


Филм:

Титина | Кинотека | 14:00

Маша и Медо - уште позабавно | Кино Милениум | 19:00 

 

Вторник (16.1.2024)


Книжевност:


Филм:

Мачки во музејот | Кинотека | 13:00

Маша и Медо - уште позабавно | Кино Милениум | 19:00 

 

Среда (17.1.2024)


Книжевност:


Филм:

Мачки во музејот | Кинотека | 13:00

Маша и Медо - уште позабавно | Кино Милениум | 19:00 


Театар:

Падот на Масада| Драмски театар | 20:00

Црвенкапа |НУЦК „Трајко Прокопиев“ - Куманово | 18:00

 

Четврток (18.1.2024)


Книжевност:


Музика:

Концерт на Luciano Ponzano (џез гитарист, Аргентина)| Кафе-книжарница „Буква“ | 12:00

Почеток | Филхармонија | 20:00


Филм:


Театар:

Чудесна терапија | Драмски театар | 20:00

Зрното грашок и принцезата | Театар за деца и младинци | 19:00

 

Петок (19.1.2024)

Книжевност:

 

Сабота (20.1.2024)


Книжевност:


Mузика:

Frantic Amber/Riket и гости! | Младински културен центар | 19:00


Филм:


Театар:

Гига мега бајка | Театар за деца и младинци | 19:00

 

Недела (21.1.2024)

Kнижевност:


 

Ако сакате секој понеделник да ви стигнува потсетник за настаните низ град – пишете ни го вашиот мејл во порака или на меjл!


Дополнително ќе добиете избор од настани кои тимот на Култура Бета ги препорачува!


Доколку организираш или знаeш за настан што сакаш да го вклучиме во следната неделна програма, пиши ни во инбокс на инстаграм: @kultura_beta или прати ни мејл на: kulturabeta@yahoo.com234 views

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page