top of page
  • Writer's pictureАндреј Медиќ Лазаревски

Воздишки: Што слушавме на Д Фестивал?

Импресиите од годинешниот Д Фест ги заокружуваме со избор од артистите на кои најубаво си помина тимот на Култура Бета. Чујте!1. С.А.М.


2. Funk Shui


3. Паркети


4. AudioCigla


5. Харакири


6. Fulu Miziki


7. Indira Paganotto


8. Foltin


9. Visionary Records


200 views

Comentarios


bottom of page