top of page
  • Writer's pictureАндреј Медиќ Лазаревски

Декември со Тамара Блажевска - Галерија

Споделуваме дел од сликите, цртежите и тетоважите од Тамара Блажевска, лик за месец декември! Ѕирнете!На 13.12. во рамки на првото издание на „Клинци“ се одржа и првата самостојна изложба на Тамара Блажевска, во продолжение погледнете и неколку фото-импресии од изложбата.193 views

Opmerkingen


bottom of page