top of page
  • Writer's pictureИван Николов

Октомври со Corrosion - Интервју

Како дел од „Октомври со Corrosion“ подготвивме интервју со членовите на бендот. Иван Николов говори со Андреј Сивески, Виктор Стојчевски и Божидар Димовски.


За името на бендот, за почетоците на занимавањето со музика, за свирките, новиот албум и старите песни - слушнете го интервјуто со Corrosion на нашиот YouTube канал!


Камера на Андреј Христовски, а режија и монтажа на Декстер Сивески.


Повеќе за Corrosion може да ги најдете на:

https://www.youtube.com/channel/UCcpm...


https://www.instagram.com/corrosion.mk/


https://www.facebook.com/corrosion.mk138 views
bottom of page