top of page
  • Writer's pictureАндреј Медиќ Лазаревски

Октомври со Corrosion - Најава

Октомври е за почнување нова сезона на „Култура Бета“, октомври е за почнување на нов проект, октомври е за млади уметници, октомври е за Corrosion!


Секој понеделник претставување на млади уметници кои придонесуваат во исполнувањето на уметничкиот етер. Музичари, поети, писатели, сликари, актери — следете ја новата ẞ-рубрика, „Ликови на месецот“.


Секој понеделник посветуваме по еден текст за избраните ликови на месецот, а овој октомври ве (до)запознаваме со младинскиот бенд Corrosion.


Corrosion се од Битола, имаат нов одличен албум, летово имаа куп свирки и со нив ви спремаме многу кул ствари!


До тогаш, потсете се на интервјуто за првиот албум:


93 views

Comments


bottom of page