top of page
  • Writer's pictureАндреј Медиќ Лазаревски

Ретроспективен мај - Најава

Овој месец го посветуваме на ретроспективно потсетување на сите претходни шест ликови кои беа дел од нашата нова рубрика Лик на месецот! Една голема благодарност до Corrosion, Јулијана Величковска, Леон Шумански, Перија, Милош Б. Андоновски и Леона Јариќ


Во текот на мај ќе потсетиме на најчитаните статии, најслушаните муабети, најпосетените настани што беа дел од оваа рубрика – се радуваме што рубриката „Лик на месецот“ стана простор за промоција на досегашното творештво на овие уменици и што прераснува во простор каде што тие уметници добиваат нова публика!


Следете нѐ и месецов – ќе ве потсетиме на убави работи!


❤️

72 views

Comments


bottom of page