top of page
  • Writer's pictureАндреј Медиќ Лазаревски

Ретроспективен мај: Поткасти и интервјуа

Ретроспективниот мај е супер прилика за да се потсетиме на неколкуте поткасти и интервјуа што ги снимивме со нашите ликови на месецот. Снимевме и објавивме 4 поткасти со Јулијана Величковска, Леон Шумански, Милош Б. Андоновски и Леона Јариќ, на нив работеа Андреј Медиќ Лазаревски и Калина Качоровска, а објавивме и две интервјуа и дружби со наши два многу драги бендови - Corrosion и Перија на кои работеа Иван Николов и Марија Хана Трајкоска.


Музиката на поткастите е на Corrosion, а монтажата на Леонид Георгиевски.


Во продолжение ве потсетуваме на сите шест поткасти и интервјуа, а вие преслушајте ги бидејќи од следниот месец продолжуваме со нови содржини од рубриката „Лик на месецот“, а со тоа доаѓаат и нови муабети...


Дружба со Corrosion


Муабет со Јулијана Великовска


Муабет со Леон Шумански


Дружба со Перија


Муабет со Милош Б. Андоновски


Муабет со Леона Јариќ


60 views

Comentarios


bottom of page