top of page
  • Writer's pictureИван Николов

Септември со Виктор Стојчевски (Кенопсија) - Најава

Кенопсија е морничава атмосфера на некое место кое обично е преполно со луѓе, но сега е празно и тивко. Воедно е името на следниот лик на месецот на Култура Бета. Кенопсија е новиот соло проект на Виктор Стојчески и заедно со него ќе се бориме со напуштените сеќавања и сѐ што ќе биде, желбата да се побегне и бунтот против сите очекувања.


Следете нѐ месецов за повеќе детали за проектот!


П.С. Албумот ќе е достапен на сите платформи наскоро!134 views

Comentários


bottom of page