top of page
  • Writer's pictureКултура β

Воздишки: Што слушавме на Здраво млади?

Избор од топ 5 артисти што ги слушнавме на Здраво млади! Чујте!


1. MyTear - На стари станици2. DopeKukjata - Другарка ти ужива во музиката3. Escape-Ism (Ian Svenonius) - Rome Wasn't Burned in a Day


4. Vojko V - Mamacita


5. Nemanja - Opasne Igre


65 views

Comments


bottom of page