top of page
  • Writer's pictureКултура β

Ретроспективен мај - Најчитани статии

Овој мајски понеделник се потсетуваме на трите најчитани статии од рубриката „Лик на месецот“:


1. Импресии од романот „Годишни времиња“ на Јулијана Величковска

2. Избор фотографии на Леон Шумански


3. Ретроспектива на претставите на Милош Б. Андоновски


116 views

Comments


bottom of page